Norrskens Rock Festivaler 2007

Norrskens Rock Festivaler/ Revontuli Rock. 

Föreningen Norrskens Rock Festivaler går ut på att samla ihop folk som gillar musik och motorfordon av en särskild genre, dvs 50-tals bilar och Rock?n Roll.
Föreningen är en ideell förening med båda stadgar och styrelse.Vårat mål är att samla medlemmar som delar vårat intresse.

 För att bli medlems kräv nästan bara att man löser ett medlemskort, som för kalender året  2007 kostar 100:-,självklart är det roligare att vara medlem om man även delar vårat intresse och väljer att vara aktiv som medlem vid bla olika evenemang.
 Alternativt kan man välja att bara vara stödmedlem. 

Tillsammans planerar vi en festival i Haparanda, preliminärt har vi lagt ett datum,0708011.
Tanken bakom festivalen är att medlemmarna i första hand ,självklart har fri entrè men att även besökarna ska kunna ha det, inga varor eller tjänster som föreningen tillhandahåller får ha oskäliga priser utan allt ska vara så billigt som möjligt för besökarna.
Tanken är inte att vi ska göra pengar på våra festivals besökare eller våra medlemmar, utan planerna är att få hela festivalarrangemanget betalt med hjälp av sponsorpengar samt  det  stöd som finns i form av föreningsbidrag. 

Till sponsorer kommer vi att erbjuda sponsorpaket till olika värden ,i varje paket finns ett erbjudande om en marknadsföring vi kan erbjuda för just deras företag ,det kan röra sig om logotryck i våran reklamaffisch eller programblad eller i olika reklamskyltningar.I sponsorpaketen kommer det även erbjudas logotryck på festival crew T-shirtarna.

 För våra medlemmar ämnar vi ordna Rock?n Roll tillställningar ,där medlemmarna självklart har fri entrè och köper vad som tillhandahålls till kraftigt reducerade medlemspriser.För medlemmarna kommer det även att ordnas spontana lotterier, allt eftersom det kommer in lämpliga priser till föreningen.

Vi arbetar för att nå ett samarbete med klubbar och föreningar med liknande intressen både på den svenska och den finska sidan om gränsen. 

Medlemskap tecknar Du genom att betala in 100:- på bankkontot för Norrskens Rock Festivaler konto nr: 
Clearing nr: 8201-6   Konto nr: 903890987-6
Självklart skriver Du ditt namn och adress på inbetalningskortet så vi kan kontakta Dig!     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback