Mitt emellan Fredag och Lördag..

Tiddeli-pom..

Häromdan sprang jag på en tant jag inte träffat på evigheter,jag kom på varför jag inte träffat henne,mjoo..e ju för att jag jobbat hårt för o undvika henne,men jag har inte tänkt på det, det har lixom blitt till en vana,ungefär som att man knyter skorna innan man går ut.

Hursom så kom vi i en disskussion,damen i fråga har väl en väldigt suspekt hygien om någon alls (hela damen bordes nog marineras i lactacyd),
Så man står automatiskt,lite grann så där på behörigt avstånd från dennes aromatiska atmosfär,
väldigt raskt kom hon igång o prata om sina "erövringar" hon har haft på senare tid,enligt sig själv..
när jag frågade om det inte vore på tiden att hon stadga sig o kommer till ro:

-ombyte förnöjer,sa hon med ett fånigt flin.

ruskit elaka tankar for genom huvvet på mig,det enda omytet som förnöjer för dig är när du byter batterier på din sletna dildo, desperata lördagkvällar,tänkte jag
men jag sa inget,jag är på tok för deliciös o finkänslig för o låta såna grodor hoppa ur mun på mig,
e knappt så jag kan bara tänka så elaka tankar ens.

Hursom helst tänkte jag att det är bäst jag avbryter samtalet och gör mig kvitt,damen ifråga, innan öronen trillar av mig o det börjar växa mossa runt anklarna på mig, för hon kan verkligen gå på,den lilla damen.

Att jag ens nämner henne i min blogg e för att jag nog aldrig sluta förvånas av alla de sorter vår herre har i sin hage och damen gjorde ett inryck på mig som jag får jobba en hel del med för o bara bli av med!!

Idag har jag varit ledig från IKEA,vilken tur för ungarna passade på o vara sjuka just idag,vilket är väldigt praktiskt,dom offrade tom sin baddag bara för att få vara hemma o få bli friska hos mig,såna små pluttisarna!

Det bästa av allt var att dom synkade så ihop sig att dom samtidigt blev snoriga och snörvliga,praktiskt,men dessa små gullepluttar verkar vara bottenlösa schakt av behov och önskningar,så jag e lite smånöjd att Joppe, imorgon, tar över ansvaret över deras förhoppningsvis snara tillfrisknande.

Imorgon,tack o lov,imorgon e jag tebax på jobb,från 9:30 ska Anderssonskan servera 5 kronors,kokt wienerkorv i bistron och det ska hon hålla på med ända tills hon inte längre får vara kvar på jobbet utan måste gå hem.

Härom dan fick jag ett fint litet kort av Sissela och på den stod det att.
"Grattis Mamma på Pussdagen!"
Det var den 4 augusti,så det e bäst att alla skriver upp det i sina almanackor så ingen missar ett sånt viktigt datum.
jag tror att från o med nästa år så blir det en officiell rosa dag,en dag då alla vanliga skolor e stängda.

timmen e sen o tanten otvättad så hon ska trilla in i duschen innan det e dags o nanna tittorna.

tjingeling

..visst ja..
..en Eira..
..kommer här!!

"När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig."

Källa: Nalle Puh


och en till,bara för att Puh e så himla bra:

"För att verka avspänd och helt tillfreds kan man gnola tiddeli-pom några gånger på ett vad-ska-vi-göra-nu-då-sätt."

Källa: Nalle Puh

Oj,dags o blogga!

...e ju ett tag sen..*mumlar*.
men jag har hunnit med en hel del..det viktigaste av allt e att jag blitt så frisk jag bara kan bli,så nu e det dags o slänga käppen, dra av sig brallorna o lubba ut på sommarängen o dansa i solen....e bara det att...sommarn snart e slut...

Jag har äntligen,äntligen fått komma tebax till mitt jobb,nu vill jag aldrig mer åka därifrån!!...

Vars var jag sist jag skrev...joo,Fordfan...
Kotte o jag tog juh Fordfan o rattade söderut,det tog oss 2,5 dygn innan jag kom fram till HBG.
Det var så att vi valde att "gena" vid Gävle..*rodnar en smula*..det var inget smart drag utan GPS..2 ggr med 7 timmars mellanrum hamna vi i Västerås..tur jag e blond..tillslut var jag tvungen o fråga efter vägdirektiv och dom få som visste vägen till HBG nickade lite förstående när dom skådade mitt blonda hårsvall och pekade med hela handen ut rätt riktning åt mig...

På kvällen gick det inte o köra eller jo,men det gick inte o se vart man körde alls,lamporna var det bara hej o hå med en pekade mot himlen o den andra rakt åt X-XXXX!!..någon därhemma hade glömt o fixa det..
Värme saknades periodvis,under kvällar som var lite råkalla ibland,då funkade värmen inte alls,men dagtid funkade den skitbra,när solen sken o värmde och ingen extra värme behövdes..jag tror Fordfan har gjort upp ett dåligt avtal med värmepaketet eller om det e med termostaten..funkar endast mån-fre 7-16,inga OB tider alls.

Ajja,jag kom juh fram,jag kom juh både fram o tebax,faktiskt.

Men oj vad jag var lycklig när jag kom hem o min fina blå stod på gården o blänkte så fint i solen, guud vad den e vacker!
visst vart jag jätteglad o träffa familjen oxå men jag måste erkänna att fina blå blänkte mer.....*nickar menande*

Småtöserna var alldeles prilliga när jag kom hem e ju så man inte får lämna dom alls,det var både pussar o anklagelser om vartannat,små myspluttar.
-Självklart hade mamsingen väskan full av "surprises" åt dom och självklart lovade mamsingen att aldrig,aldrig aldrig,åka utan dom igen.Samma procedur varje gång.

Festivalen fick vi ihopa oxå,det var skitkul!

En ny familjemedlem har vi oxå skaffat,det e så lustigt..herrlösa hundar,avlivninghotade kaniner o bostadslösa gubbar,dom hamnar alla hos mig!!??
jag e nog för blödig..jag måste jobba på det!

men våran nya skruttiplutt valp heter Tessu, hon e en korsning av "gudvetvad",men så otroligt fulsöt och mysig så att man bara måste älska henne.
Dock är hon inte rumsren vilket sätter lite kuggar ivägen för vår kärlek,men hon lär sig,hon e ju bara en liten skruttiplutt.

katten däremot..e inte lika förtjust.."Mamaya,of course im upset,you brought a damnd dog".

är det inte fantastiskt,katten pratar faktiskt engelska..*fniss*

Nu ska jag trilla in i duschen o sen ska jag pussa på mina små innan jag far iväg o jobbar.

men en liten Eira för dagen måste vi juh ha!

Fyndade nåt så solklart på nätet:

"Jag vet att du tror att du förstår vad du tyckte att jag sa men jag är inte säker på att du fattade att vad du hörde inte var vad jag menade. "

Tjingeling!!