Joppe före.....

Joppe före.....


Joppe Efter

Joppe Efter


händer inte så mycke...inge kul i alla fall....*suck*

Jag har inte bloggat för att jag har varit så uttråkad...händer juh inget...Idag var jag förvisso pussade på Emelie när dom hade kulturdag vid Kukkolaforsen,träffade Barbro Tovare oxå..*kul*..o Monica oxå,det var länge sen.Sen körde jag till stan o flörtade med gubben litta med ett gott resultat....han fyllde  tanken på bilen åt mig.
Igår överaska hana mig med att raka bort flärparna han dragit omkring i över ett år med på hakan...gud så söt han e utan dom.

Robin var på disco i lördags på station,jag hämtade hem han vid midnatt...insåg att mina helljus e rätt kassa måste ha extraljus till bilen....särskilt viktigt e det med blå extraljus så dom matchar färgen på lacken
Nåväl,Robin hade haft kul i alla fall.. min lilla partyprille..

var en sväng bort till Anna oxå härom dan,skulle till Linda men hon var inte hemma...så jag passa på o fara bort till Lövheden istället.Hon hade fått hem gullegubben från sjukhuset men han såg rätt sliten ut....

Imorgon ska jag till Lernia o officiellt avsluta min kurs där.

Nattinatt alla bloggare nu ska jag glutta lite hos er...hoppas det här mer där än vad det hänt här.

Nyvaken liten Sissela!

Nyvaken liten Sissela!


                           

Känner mig en smula antiblogg idag,men en bild eller två kan jag nog putta in.

Känner mig en smula antiblogg idag,men en bild eller två kan jag nog putta in.


Min fina lilla (av sin fröken försummade,Emelie)...så fin i sin "girls only keps".

glömde nämna

När flickorna kom hem från skolan idag så haltade lille Emelie en smula..hon hade fått skavsår...huden måste ha varit särskilt tunn på foten med tanke på Måndagens traumatiska händelse i skolan.lilla knyttet!


Onsdag

En sån kalasfin dag idag,soligt o varmt.
Småttingarna for till sina respektiva skolor o jag...jag hade väl planer på o gå till AF idag..det börja så väl...kom iväg i god tid till stan ,hämtade Robin från skolan (han hade håltimme) vi for till momsingen o käka frukost.Sen skulle jag ju till AF....det ligger en skoäffär strax mittemot...jag vet inte hur det kom sig men jag hamnade där istället....fynda litte...så ringde Joppe mitt i allt,ville dejta med mig ..*fniss*.han var tebax i stan från en "långresa".så vi for på kondis o fika o jag kom helt av mig vad gäller AF.
Budapest bakelse o kaffe...uhh..vad gott!!..
efter våran dejt så for han iväg på jobb igen,men han skulle komma hem på kvällen.

Sen ringde Robin,ville att jag skulle skjutsa runt han på stan på lite ärenden.
-javisst,såklart!!  (hade lite i bakhuvudet att jag glömt göra nåt).
Kom till skolan där står han med sina polare o undrar ifall dom får följa med..
-javisst,såklart!!..så jag snurrade runt på stan idag med en liten knippe tonårshormoner....dessa kommentarer o detta konfererande om brudar,tv spel o musik mm..trodde öronen skulle trilla av mig.
Att dom orkar!!
Efter en tids snurrande så skulle dom tack o lov tebax till skolan.

Jag hade en liten stund kvar o hinna göra, vad jag nu glömt bort o göra så jag for o handla på ICA istället.
inte förrän jag satt i bilen på väg hem, kom jag på att jag skulle ju på AF...nåväl..är ju en dag i morgon med.
men nu e jag himla nannig!
Nattinatt bloggisar!!

Meeera Lordi

Meeera  Lordi

Okej okej,kanske inte dom skarpaste bilderna men vaddå....dom var betydligt skarpare i fredags..*lovar*..men "ei sitä mopolla mahdottomia"..hade ju bara mobbekameran.

Lordi från Umppari 060818

Lordi från Umppari 060818

Måste ju bara putta in bilder från Lordi partyt i Fredags!!

Tisdag!

*tusan*..bilstereon funkade visst inte,Kim var så snäll att han drog alla kablar o kopplade o försökte på alla sätt o vis putta igång min nyinköpta stereo men hur mycke han än fifflade o mofflade så ville den inte funka...jag har bergis gjort nåt..för den funkade juh till en början.Kom på att jag samtidigt som jag köpte min så köpte jag en till Anna,vi hade samlat till hennes födelsedag..hehe...jag visste att hon inte hunnit koppla in sin,så efter ett telefonsamtal så var jag på väg till henne för o befria henne från sin bilstereo..snabbt som ögat tebax till Kim o han trolla litta o vips så strömmade det ljud ur högtalarna..Axel Rudi Pell....aldrig har musik låtit så bra som det gör ur mina bilsterohögtalare.helt perfekt...tusen tusen tusen tack,Kim!!!!!!

Flickorna kom hem med två bussen,trötta som sjutton.så vi tog en filmvila idag..Emelie såg lite hängig ut,undrar om hon fortfarande var traumatiserad över Marias fadäs från första skoldagen...

Mats kom förbi o letade efter Joppe..dom jobbar på samma ställe men har noll koll på varann...haha..Mats hade inte märkt att Joppe farit på långkörning.

1450:- kostar ett litet minne till laptopen!!!!
Jag trodde jag skulle trilla av stolen när jag hörde det.
-Aaaaldrig att jag betalar det!!!!..(känns det som just nu i alla fall).

Robin ringde,skulle komma hem lite senare idag,han skulle kolla på kläder med Samuel.(!!!!!!???)
Robin som verkligen,verkligen ogillar klädbutiker o provhytter.(han måste ha fått värmeslag,eller nåt).
När han kom hem så var han så glad att jag redan fått hem bilen från Kim,självklart skulle han provlyssna stereon..så där satt vi..gossen o jag o lyssna på Axel Rudi Pell i en stillastående Mercedes...höhö..han tyckte i o för sig att jag har rätt kass musiksmak....*suck*.

men nu måste jag göra lite annat.
Tjingeling!!

Måndag..

Barnen ligger o sover o här är det alldeles tyst...Joppe e o kör nånstans...kommer väl hem nångång i veckan...känns lite konstigt..skolan har börjat o vi ska trilla in i vardagsrutinerna igen.

Joppe o jag följde med töserna till skolan,Sissela ska börja första klass..Emelie i fjärde...stackars lilla Emelie..kom till skolan,förväntansfull o lilla magen full av små fjärilar,Rektorn höll sitt välkomstal o alla lärare presenterades o sen skulle dom få gå till sina nya klassrum.
Där på whiteboardtavlan hade fröken skrivit en välkomsthälsning o skrivit alla barnens namn...alla barnens förutom lilla Emelies...henne hade fröken glömt helt o hållet bort.
Sissela fick en alldeles ny fröken,Sissela tycker att hon verkar snäll.Hoppas dom ska trivas med varann.

Lämnade bilen till Kim,han skulle peta på med min bilstereo den vill inte riktigt funka..ljudet lixsom bara dör ut.Hoppas han får rätsida på den....så snart som möjligt..det känns lite tomt i hjärtat o ha den så långt ifrån mig..*sucka en smula*.

nu har jag inte tid o skriva mer,måste läsa alla bloggar..betydligt roligare o läsa andras än skriva egen.
Tjingeling!


Ljuva lilla Siri

Ljuva lilla Siri


Lilla Sissela

Lilla Sissela


Robins konfirmation

Robins konfirmation


Fredag - Lördag - Söndag

Jobbig, men skitkul helg!!

Har ju inte hunnit med att skriva i min blogg nåt juh..förrän nu.

I Fredags kom ett sms från Linda att hon kommit hem från sin Lule resa,snabbt som sjutton dit med ungarna..jag hade "bokat in mig" i god tid till denna Lordi fredag-helt utan att ta hänsyn till det faktum att stackars Linda skulle vara kl 7:00 på Lördagsmorgonen på sitt jobb...(misstänkte att klockan sju,Lördag morgon så vet jag nog inte vars jag har rumpan min bara.)
Men Freeeedag...och ungarna i tryggt förvar bortsett från Robin som knappt gjorde nåt väsen av sig.
Joppe hant hem, med knapp marginal från Stockholms rundan.Jag hant då pussa på Emelie ordentligt innan jag putta iväg henne till Linda.

Kalla Sofiero i kylen,barnfritt o en nyduschad Joppe..aaaah...vilken början på en fredagkväll..*höhö*.
"Momsingen" som är aldrig kommer undan från chaffandet, hämtade oss från Kukkola o Margit från Marielund,(Margit skulle oxå med o kolla på Lordi).
Lordi började sitt framträdande precis när vi kom fram,dom kunde verkligen tajma det bra.

Margit som hade lämnat brillorna hemma ville långt fram för o kunna se nåt,nåväl..jag hakade bara fast i hennes ärm o följde med när hon armbågade sig fram.
Det var massor med folk o jag tror alla hade lämnat glasögonen hemma för det var ingen lek,minsann, o ta sig fram.
Showen var jättebra liksom musiken,tror att effekten från mina Sofiero gjorde sitt.

Efter framträdandet så var det baren som gällde,att hitta rätt på Joppe o Margit ,som jag vid det laget tappat bort, var kanske oxå bra o göra.

Träffa en hel del kända ansikten..kul!!

Hehe...Joppe hade det inte lätt..en del av krogfolket hade fått för sig att han var Mr Lordi,det var inte bara stirrandet som Joppe tyckte var frustrerande, utan även när dom kom fram o tackade honom för ett fantastiskt framträdande,andra för den fina musiken nån ville ha en autograf..*fniss fniss*..Personligen tycker jag nog att Joppe är snäppet sötare än vad Mr Lordi är i sin gummidräkt.

Hem!!!!
Mamma kom o hämtade oss,länsade kylen hemma hos henne innan det bar iväg till Kukkola.(lämnade juh hem Margit först).
Trött o smålullig in i bingen,tror jag somnade innan jag ens landat på kudden.


LÖRDAG 2006.08.19

Lyssnade efter kvittrande små barnaröster en kort sekund innan jag kom på att dom faktiskt inte var hemma...nehepp.
Hade inte tid o ligga o dra mig,idag ska Robin döpas!!
Joppe o jag hämtade flickorna från Linda o Kim,dom hade haft jättekul,som alltid hos dom.Emelie stretade emot o menade minsann på att hon skulle sova över en natt till!!!...-Unge!!
Kl 15:00 var vi o Momsingen i Haparanda kyrka o min lille son blev döpt.(prästen var nog glad över att slippa hålla han i famnen).
Det var raskt avklarat,dop,fika hos Momsingen o sen hem igen..allt skulle vara klart hemma till i morgon när pojken ska konfirmeras.


SÖNDAG 2006.08.20

Redan klockan 09:00 skulle Robin vara i kyrkan.Joppe var o lämna han.
Robin var sååå fin!!!
Kl 11:00 började själva konfirmationen och då var vi alla på plats,töserna var så fina i sina klänningar o "klackeskor".Mommo,Margit o pojkarna var oxå på plats medans både Anna o kamilla lös med sin frånvaro.
Men usch vilken trist gudstjänst..trodde den aldrig skulle ta slut.men det gjorde den..tillslut,flickorna var måttligt roade den sista halvtimmen.
Robin var så jättefin i vitt och med en röd ros i kragen.

Hem o fika,Robin åkte med margit o pojkarna,Mattias offrade sin 19 års dag för o komma på Robins konfirmation,Pluttegubben..men hans dag ska firas vid ett lite senare tillfälle.
Anna med flickorna dök oxå upp..*kul*.

Kaffe med Marängtårta,Morotskaka,bullar och massor med kakor...uhh vad gott det var...

Efter fikat o en stunds surrande så var det bara o försöka avhysa gästerna så vi kunde trilla omkull i bingen en liten stund...men till slut så....

Precis lagomt när vi vilat klart så kom Linda o dom små över för o gratta Robin,stackars Linda hade jobbat hela dan igen.
Ljuva lilla Siri var himla fin i sin tjusiga klänning!
Kim kom oxå efter stund loss från garaget o tittade in på en snabb kopp kaffe..sen fick han bråttomt hem igen.
När sen Linda o barna farit hem efter fika o middag (i nämnd ordning) så var det bara o röja undan det värsta från köket,ta på sig slappare kläder o sätta sig i ett hörn o bara jäsa en stund...

Nu är klockan mycke o ungarna svansar än så nu ska alla omkull..Sommarlovet är slut,SKOLAN BÖRJAR I MORGON!!


En dag inte alls som vilken som helst.



Jahapp...alla andra har en...så jag måste juh oxå...
Så nu har jag blivit med blogg..höhö..fast jag knappt fattat vad det e..

Om jag får misstänka,ana o känna en smula med käppen så e detta en onlinedagbok..


Och det här är min underbara vardag!!

Vaknade imorse av en urgullig liten (nästan) tandlös tös's pussar,Sissela är alltid så kramig på mornarna..och GLAD??!!!
kom på att det faktiskt bara var hon o jag i hela huset och med ens blev det en smula tomt...
MINA UNGAR FATTAS MIG!!!!
Nathalie,min ljuva,är ...hååå...i Helsingborg.Robin,lilla plutten, på Konfaläger på Seskarö och Emelie....oooh Emelie....mitt hjärtas sång, e med sin pappa o ränner runt i en lastbil längs Sveriges vägar.
Vilken tur att jag åtminstone får ha lilltösen hemma!

vad konstigt det blev med kursiv stil...
Så jag tror jag ändrar den.

Hämtade Robin från kyrkan i stan,lägret tog slut idag och ungarna kom hem...min fiiiina bil....min fiiina bil åkte vi med,Sissela o jag o hämtade storebror från stan med.

Kom hem o såg att avin till mitt första körkort kommit...var lite småsugen på o vända om o åka tebax men Robins tunga suck fick mig snabbt att inse att det nog är en dag i morgon oxå.

In o baka,ska vara hembakt till konfafikat,jag gör helst bort det i god tid så jag slipper irra om det sen.