En snabbis bara...

Tänkte att jag måste snabb blogga litta så att inte Elli behöver muttra åt mig..*fniss*

Torsdag kväll,har egentligen inget att berätta fast hur mycke som helst har hänt..jg har bla annat varit utan internet i flera dagar!!!
Joppes fel ...förståss...han pajjade en kabel för mig...sån e han! (∑ǵ¤λξζβΨ)...(grekiska,eller nåt, för "Gnuläpp")

Sen fick jag en massa beröm på jobbet under utvecklings samtalet...*skitglad*...och fick förlängt jobb på IKEA,Chefen hade sååå mycke gott att säga om mig så jag höll på trilla av stolen.Oj vad jag blev glad...så glad, så glad, så glad.
bara dagarna innan så var man en smula orolig,nästan så man trillade lite sönder..flera hade fått sparken...trodde jag var på tur..det kändes som om man misstänkte att en pojkvän,man gärna ville behålla skulle till o göra slut...SÅ hemskt var det!!!!

Och min fina blå,min underbara blå...han har tappat en del av avgassystemet..måste så fort jag får råd, köpa en ny mulidutt till bakändan på han..

Mina älskade "små" systers barn..dom har det himla tungt nu...tänker på dom så mycke..gud vad hemskt att förlora sin pappa när man är i en ålder då man inte vet vad som är fram eller bak här i livet.
Det är väl aldrig lätt att förlora en förälder oavsett hur gammal man är men det måste vara särskilt jobbigt i en ålder då känslor rusar som X2000 i blodomloppet.
Men en dag lär dom väl sig att leva med den förlusten.
Nåväl,han ska begravas den 15 februari.

Imorgon e jag tebax på jobbet,varit lite ofrivillgt ledig nu..igår så klev jag inte ur nattlinnet förrän jag skulle hämta töserna från skolan o fritis.
Idag när jag hämtade dom så stannade jag upp o surrade med min förra boss i skolköket lite..den tösen har en massa kul på G..*ler brett*

Men nu kära bloggers så måste jag trilla ner i bingen o nanna tittorna en smula.

Självklart...kloka ord..

"Den som vill ha ägg, får finna sig i kacklet"
eller
"Hellre ett ägg idag är en kyckling imorgon"
sök visdom o klarhet i den av mina två ordspråk ni finner mest givande.

Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Fy så trist för dina syskonbarn!

2007-02-02 @ 12:05:29
Postat av: Linda

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback