Oj,dags o blogga!

...e ju ett tag sen..*mumlar*.
men jag har hunnit med en hel del..det viktigaste av allt e att jag blitt så frisk jag bara kan bli,så nu e det dags o slänga käppen, dra av sig brallorna o lubba ut på sommarängen o dansa i solen....e bara det att...sommarn snart e slut...

Jag har äntligen,äntligen fått komma tebax till mitt jobb,nu vill jag aldrig mer åka därifrån!!...

Vars var jag sist jag skrev...joo,Fordfan...
Kotte o jag tog juh Fordfan o rattade söderut,det tog oss 2,5 dygn innan jag kom fram till HBG.
Det var så att vi valde att "gena" vid Gävle..*rodnar en smula*..det var inget smart drag utan GPS..2 ggr med 7 timmars mellanrum hamna vi i Västerås..tur jag e blond..tillslut var jag tvungen o fråga efter vägdirektiv och dom få som visste vägen till HBG nickade lite förstående när dom skådade mitt blonda hårsvall och pekade med hela handen ut rätt riktning åt mig...

På kvällen gick det inte o köra eller jo,men det gick inte o se vart man körde alls,lamporna var det bara hej o hå med en pekade mot himlen o den andra rakt åt X-XXXX!!..någon därhemma hade glömt o fixa det..
Värme saknades periodvis,under kvällar som var lite råkalla ibland,då funkade värmen inte alls,men dagtid funkade den skitbra,när solen sken o värmde och ingen extra värme behövdes..jag tror Fordfan har gjort upp ett dåligt avtal med värmepaketet eller om det e med termostaten..funkar endast mån-fre 7-16,inga OB tider alls.

Ajja,jag kom juh fram,jag kom juh både fram o tebax,faktiskt.

Men oj vad jag var lycklig när jag kom hem o min fina blå stod på gården o blänkte så fint i solen, guud vad den e vacker!
visst vart jag jätteglad o träffa familjen oxå men jag måste erkänna att fina blå blänkte mer.....*nickar menande*

Småtöserna var alldeles prilliga när jag kom hem e ju så man inte får lämna dom alls,det var både pussar o anklagelser om vartannat,små myspluttar.
-Självklart hade mamsingen väskan full av "surprises" åt dom och självklart lovade mamsingen att aldrig,aldrig aldrig,åka utan dom igen.Samma procedur varje gång.

Festivalen fick vi ihopa oxå,det var skitkul!

En ny familjemedlem har vi oxå skaffat,det e så lustigt..herrlösa hundar,avlivninghotade kaniner o bostadslösa gubbar,dom hamnar alla hos mig!!??
jag e nog för blödig..jag måste jobba på det!

men våran nya skruttiplutt valp heter Tessu, hon e en korsning av "gudvetvad",men så otroligt fulsöt och mysig så att man bara måste älska henne.
Dock är hon inte rumsren vilket sätter lite kuggar ivägen för vår kärlek,men hon lär sig,hon e ju bara en liten skruttiplutt.

katten däremot..e inte lika förtjust.."Mamaya,of course im upset,you brought a damnd dog".

är det inte fantastiskt,katten pratar faktiskt engelska..*fniss*

Nu ska jag trilla in i duschen o sen ska jag pussa på mina små innan jag far iväg o jobbar.

men en liten Eira för dagen måste vi juh ha!

Fyndade nåt så solklart på nätet:

"Jag vet att du tror att du förstår vad du tyckte att jag sa men jag är inte säker på att du fattade att vad du hörde inte var vad jag menade. "

Tjingeling!!

Kommentarer
Postat av: elli

ÄNTLIGEN!!! erregud man får jau mag kramp av att läsa din blogg. ha-ha!!!
Vinka som attan till dej igår före 6 när jag hämtade Sara. Du och en kollega satt och tog igen er utanför personalingången.

2007-08-19 @ 17:26:12
Postat av: eira

*asg* DU skriver så kuligt!!!!!!

2007-08-20 @ 21:14:19
Postat av: Linda

Kramisar

2007-08-23 @ 15:53:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback