Hej,hej!!!

Hej alla!
idag har det varit himla skoj på jobbet ...igen...hehe..igår var vi på personalfest o chefen fick oss verkligen att känna oss välkomna.Askul på festen,massor med vänner hade jag där,folk jag inte hade en aning om att dom ens jobbade på IKEA.
Maten var helt okej ,särskilt efterrätten..vaniljgräddglass och varma hjorton...*mumma* och kaffe på det.helt underbart!!

Visst bjöds det på välkomstdrinkar med alkohol och till maten fanns det öl,vin och cider men jag,en redig tös från landet,höll mig till Cola light och alkoholfri välkomstdrink.
Det bjöd på mat,dryck,tal och underhållning i form av rockband (No Hablas,i vilken trummisen gör ordnings vaktutbildningen med Joppe i ännu en o en halv vecka till och självklart var jag ju tvungen o gå fram o presentera mig, att han sen var lång, mörk o långhårig hade absolut inget med det att göra,jag försäkrar.................) vidare var det disco och kareoke.Jätterolig kväll!!

-Men såklart...en flikka skulle ju tidigt upp o göra rätt för sig, så strax efter 2300 så ringde hon efter mamma sin som skulle köre hem henne o en Tina som skulle puttas av i Marielund.

Med sig hem från jobbet idag hade hon förresten en tiondel (tror jag) av den röda mattan som fanns utanför folketshus igår kväll,den som först,under kvällen, fick oss o känna oss en smula speciella och välkomna.
Dom flesta av oss "nya" fick en rund matta var...
*ler brett*

Avslutningsvis så tycker jag att vi alla förtjänar en egen personlig assisten,både du o jag!!!

Tjingeling


Kommentarer
Postat av: personliga assistenten

*vinkar* Det var en kul o trevlig fest - trots att jag tog fel på oliver och räkor....*flin*

2006-11-08 @ 20:01:43
Postat av: Kajsa

Har du fått jobb på Ikea? Iså fall: Jätteroligt!!! Grattis!!!

2006-11-08 @ 21:12:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback