GOD JUL!!!!!

God Jul alla kära bloggisar!


Äntligen julafton...det känns att det var på tiden...Nu e det tid för lite vila och *host* samkväm med familjen..
igår var det så illa att jag glömde bort vad varuhuschefen hette när jag skulle önska henne God Jul...pinsamt...men så trött jag var...så trött, så trött, så trött...när jag kom hem så orka jag peta i mig en av Joppes ost o baconfyllda köttbullar o sen skulle jag vila en "liiiiiten" stund på soffan...jojo...6 timmar senare kom Joppe o undrade ifall jag inte skulle sussa i bingen istället..kom då,yr i hatten, på att julstrumporna e ju inte fixade ännu...så iväg o leta efter julstrumporna..hittade bara två,till småpluttorna såklart...så Robin fick ta en raggsocka (back to basic) och Lina fick sitt julstrumpspryttel i en tomteluva...så lite godis,pyssel,filmer och en tidning fick dom på morgonen när dom vakna.

När jag vaknade på morgonen eller sen förmiddag..så vaknade jag av att en läcker man stod böjd över mig iklädd kockmössa..(OBS Inte b-a-r-a kockmössa, ett litet ps till Eira eftersom hennes fantasi gärna skenar iväg) och han hade med sig nybakta Lussebullar o en mugg med kaffe till mig.
En sån ljuvlig man jag har...men då e det ingen dålig julklapp han fått av mig heller..eller..mig och IKEA...eftersom han fick den julklappen jag fick av IKEA på våran lilla Julkväll i Onsdags.
Men den e han värd,min fina lilla Joppe!

Klockan e 14:00 på eftermiddan och här sitter jag i mitt nattlinne,Joppe jagade jag just iväg in i köket o skala potatisen till den "Janssons frestelse" vi ska mumsa på tillsammans med Joppes fantastiska köttbullar o grillade revben o rökt skinka o gravlax o sill o sylta o lilla prinskorven. (NEJ, Eira!!!!)

Så idag klockan 15 börjar Kalle Anka o efter det äter vi o sen blir det julklappsutdelning.
Så fram till det att kalle börjar så ska Joppe fixa det sista i köket och jag,jag ska bara, bara pussa på mina fina små ungar o bara bara mysa..i år är det min tur o slippa kökstjänstgöringen på julafton.

Men i år så e det finfina pryttlar till ungarna så gott som allt dom får har ett garantibevis, inga barbidockor,plastdockhus eller sånt dvs inget plinketiplinkplonk eller tingeltangel,varken med ludd eller glitter som ligger o skräpar efter en vecka lite överallt och om två veckor e i soporna.
Nix!!

Våga vägra falla för trycket!!!

Jag vågar vägra falla för allt utom Joppes ost o baconfyllda köttbullar...osså Joppe sjäv förståss...hehe...

God Jul kära vänner och glöm inte bort er själv i julandet!!

Själv skänker jag mina varmaste julkänslor till min fina lilla Nathalie, som är alldeles för långt ifrån mig.
-Jag älskar dig min vackra tös, önskar du var hos mig!!


Kommentarer
Postat av: eira

Ja du Seija - läser att du haft en fin jul, även om inte min fantasi fick bestämma allt. *asg* Du är då en kulig blogg-skrivare. Och jag struntar i allt du skrev, jag tror ändå att han bara hade kockmössan på sig o allt det där....så de så! *flin* Vi lär synas!! *kram*

Postat av: Anonym

Jaadu Seja, jag är benägen att hålla med Eira, om kockmössan. Och jag är ju väldigt nyfiken på vad du först fick från ditt jobb som du sedan gav till Jeppson.

2006-12-25 @ 09:55:13
Postat av: Seija

Det ska jag berätta,det var en fantastisk mulidutt,han fick sig en egen sakletare,med den kan man hitta massa saker som reglar o annat skoj gömda i väggarna!!! I paketet följde det med en en pryttel med en laserfjång som lyser spikrakt och en annan pryttel som var 10 (!!) meter lång..men självklart var den komprimerad i paketet...vore ju tokigt annars!
Men ni må tro han lekte med den hela kvällen,han var så glad så glad så glad..ja, nästan som ett Joppe på julafton!!

2006-12-25 @ 10:42:09
URL: http://seija.webblogg.se
Postat av: Linda

Vilken härlig jul :)
Jag har oxå slutat med allt tingeltangel till jul! Ger nått som de har nytta av o behöver istället :)
Ha en underbar fortsättning (är du ledig nått??)
Kramar

2006-12-25 @ 14:41:44
URL: http://mysmamma.webblogg.se
Postat av: elli

Det var jag som frågade om vad som fanns i paketet, såg att min namn fallit bort!!! Ifall du undrr!
Nästa fråga: Vad fick du av honom då????

2006-12-25 @ 16:50:50
Postat av: Seija

jag fick massor med kärlek och en webkamera..*ler brett*

2006-12-25 @ 20:15:21
URL: http://seija.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback